مشاوره حقوقی رایگان - بکارت و باردار شدن

من نزدیک دوساله با یک اقا پسری در ارتباط هستم ایشون بکارت منو از بین بردن وقصد ازدواج ندارن
منم نمیتونم از ایشون جدابشم چون میترسم خانوادم بفهمن و منو طرد کنن منم تصمیم گرفتم از ایشون باردار بشم تاایشون بخاطر همین بیان بامن ازدواج کنن
و من میتونم ازشون شکایت کنم؟
بنظر شما ایشون میتونه درصورت بارداریه من نیاد و بامن ازدواج نکنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما چند جنبه دارد. اگر صیغه عقد غیر دائم بین خودتان خوانده اید موضوع فرق می کند و بعد از فرزند آوری می توانید طبق قانون حمایت خانواده تقاضای عقد دائم نمایید . اگر صیغه بین شما جاری نشده، می توانید با تقدیم دادخواست بابت ازاله بکارت از دادگاه تقاضای ارش البکاره نمایید. بنظر فرزند آوری بدون وجود عقد فکر خوبی نیست و ناصحیح است از لحاظ شرعی و قانونی و حتی انسانی به هرحال چون موضوع شما جنبه های مختلف دارد با وکیل در محل زندگیتان مشاوره حضوری داشته باشید . درضمن پیشنهاد می شود با یک روانشناس یا مرکز زسیدگی به آسیب های اجتماعی محل مشاوره نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان وجود دارد در هرصورت تصمیم شما صحیح نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما نمیتوانید ایشان را مجبور نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این سوال شما تکراری است و مجدداً مطرح کرده اید مستحضر باشید با تکرار سوال پاسخ تفاوتی نمی کندمجدداً عرض می کنم زمانی که شما زن و شوهر نیستید باردار شدن شما آن فرزند را فرزند نامشروع است و هر دو به مجازات زنا محکوم می شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلاً پاسخ خود را دریافت کرده اید.