مشاوره حقوقی رایگان - بازگشایی درب از کوچه بن بست

سلام.وقت بخیر.آیا صاحب ملکی با کاربری باغ که دارای یه درب در کوچه بن بست میباشد مجاز به بازگشایی درب دیگه آنهم از محل عقب نشینی سایر صاحبین املاک دیگه هست یا خیر.ممنون میشم توضیح هم بدین.وآیا حق صاحبین املاک دیگه ضایع نمیشه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که سوال شما می بایست از طریق کارشناس خبره ثبت بررسی شود پیشنهاد می شود ابتدا با تقدیم دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف محل موضوع از طریق کارشناس مورد بررسی قرار گیرد. پس از اخذ نظر کارشناس اقدام لازم انجام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر حق بازگشایی در ب دیگری از محل مالکیت اشخاص دیگر هرچند عقب نشینی شده باشد نخواهید داشت