مشاوره حقوقی رایگان - کوچه بن بست

سلام. اخر کوچه از بن بست را خریداری کردم که چسبیده به ملک خودم هست ایا میتوانم یک درب هم به ملک خودم بزارم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی است
ابتدا باید مشخص گردد که طبق طرح جامع تفضیلی ، آیا کوچه ، کوچه عمومی است با کوچه اختصاصی
و سپس اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
با اخذ مجوزات لازم اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اسناد و مدارک مالکیت شما مشخص باشد و همچنین مشخص باشد یک صرفا شما مالک آنجا هستید و تنها مالک هستید