مشاوره حقوقی رایگان - کوچه بن بست

سلام و عرض ادب. ساختمان بنده نبش کوچه ی بن بستی هستش که با دیگر همسایه ها بصورت مشاع از آن استفاده میکنیم در انتهای ساختمان بنده حیاط خلوتی وجود دارد که برای پارک خودروی خود درب ماشین رو انداختم آیا این درب از لحاظ قانونی مشکلی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ملک شما تک واحدی است ? یعنی اختصاصی یا همسایه نیز,دارید ?
به صورت کلی
تصرف و یا تغییر در قست های مشاع نیازمند رضایت تمام مالکین است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما مشکل دارد
برای باز کردن درب ، باید با اجازه شهرداری باشد

و طبق قانون تصرف در مشاعات باید با موافقت ‌تمام مالکان باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما حق تصرف در محدوده سند مالکیت دارید قطعا کوچه در سند مالکیت شما نیست. ولذا حق تصرف در آن را ندارید

مصطفی فقیه عبدالهی

مصطفی فقیه عبدالهی :

ظاهرا منزل شما جنوبی است و درب ورودی شما از کوچه دیگر است و سبقه عبور از کوچه بن بست نداشتید بنابراین نسبت به کوچه بن بست که ملک مشاعی و حریم خانه های مفتوح به آن است حقی برای تصرف و ایجاد درب عبور ندارید مگر با اجازه مالکین.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه در قسمت مشاعی باشد ، مشکل دارد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با عنایت به اظهارات ذکر شده تصرف شما قانونی نیست مگر از مالکین دیگر اجازه داشته باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید رضایت سایر مالکین کوچه را اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای باز کردن درب باید از شهرداری مجوز بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شهرداری پیگیری نمایید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله چون قسمت مشاعات ساختمان بوده و با اجازه سایرین ایرادی ندارد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، بدون اذن سایر شرکاء نمی توانید در ملک مشاع تصرفی فرمایید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

موافقت سایر مالکین مشاع و شهرداری لازم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه با رضایت سایر مالکین و با مجوز شهرداری باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نباید به شهرداری مراجعه کنید چون کوچه مشاعی است ونیاربه اجازه سایر مالکین نیز هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون کوچه اختصاصی برای شما نیست در صورت مزاحمت و ممانعت از حق برای دیگران حق شکایت وجود دارد و از لحاظ قوانین شهرداری عوارض باید پرداخت کنید

یک وکیل

سلام گذاشتن وسایل یا درب ماشین در غیراز مایملک خود مجاز نیست