مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون 120 ارتش

با سلام درود آقایان وکلا ممنونم برای آخرین بار جوابم بدین ...ممنونم از محبت شما
...شورای پزشکی 30درصد جانبازی بند الف دادن بهم...کمیسیون 120جوابش آمد نوشته......معلول حین انجام وظیفه.....کمیسیون 120گفته جانبازم چون که بعد جنگ بوده برام .....معلول حین انجام وظیفه......دادن 30درصد از کارافتادگی....پرونده دادن تحویل نیرو انسانی نزاجا آنجا نامه دادن بهم برای بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح شهر خودم کرمانشاه نامه بردم ....گفتن غرامت کمی بهم میدن زیر نامه نوشته بود تا یک ماه میشه به کمیسیون 120 اعتراض بکنم منم همان روز رفتم نیرو انسانی یگانه خدمتی اعتراضم زدم 10 بار بیشتر زنگ زدم نیرو انسانی نزاجا گفت اعتراضم نفرستاد ن رفتم نیرو انسانی یگانه خدمتی گفت فرستادم ...رسید اعتراضم همان روز دارم الان من باید چه بکنم .....از این جامانده وانجا رانده شدم به قرآن 16سال دنبال پرونده ام هستماز سال 85 دست راستم و ساعد.....فلجه تو سنگر رگهای دسم وساعدم همه سوخته شدید ....تورا به قرآن راهنمایی کنید......ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما با اعتراض در کمیسیون ماده 121 بررسی خواهد شد و مجدداً در صورتی که به ضرر شما باشد می توان به دیوان عدالت اداری درخواست نمایید