مشاوره حقوقی رایگان - روش لغو درخواست

سلام من در دفتر قضایی از یک دستگاه دولتی به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و هنوز برام پیامک ثبت شکایت هم نیومده و الان پشیمون شدم چطور باید انصراف بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر دیوان عدالت پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بعدازاینکه براتون ابلاغیه اومد،ازطریق دفترخدمات قضایی اعلام گذشت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفتر دیوان عدالت پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ازطریق دفترخدمات قضایی نسبت به همان دستگاه دولتی اعلام گذشت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام لایحه انصرافی خود را از طریق دفتر خدمات قضایی یا به صورت پستی با حضوری ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اینکه به شعبه مربوطه ارجاع شد می‌توانید با لایحه انصراف خود را از پیگیری و مختومه شدن پرونده اعلام نمایید