مشاوره حقوقی رایگان - مهلت استرداد دادخواست

با سلام
من در یک پرونده مالی خوانده محسوب میشوم ، در جلسه نظارت که بعلت اخذ توضیح از طرفین به وقت رسیدگی موکول شد قرار بر سازش و یا اخذ نظر کارشناس گردید از آنجا که توافق حاصل نگردید و نیز خواهان حق الزحمه کارشناس را پرداخت نکرده است دادرس پرونده از خواهان خواست دادخواست استرداد دادخواست دهد میخواهم بدانم آیا اکنون که جلسه اول و وقت دوم رسیدگی برگزار شده خوانده میتواند چنین دادخواست دهد و آیا دادرس می‌تواند به یکی از طرفین مشاوره دهد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در جلسه دوم باشد نمیتواند دادخواست را مسترد کند چون باید تا پایان جلسه اول رسیدگی چنین کاری میکرد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خواهان صرفا میتواند دادخواست خود را مسترد نماید,بله میتواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر استرداد دادخواست یا دعوا
باید توسط خواهان صورت بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خوانده نمیتواند دادخواست استرداد بده این حق خواهان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خواهان می تواند مادامی که دادرسی تمام نشده دعوای خود را استرداد کند. در این صورت دادگاه قرار رد دعوا صادر می نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام استرداد دعوا باید توسط خواهان صورت گیرد