مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند بدون اطلاع همسر

سلام من ملکی دارم که دارای سند تک برگ است ومیخواهم سه دانگ ان را به نام همسرم بزنم اما بنا به دلایلی نمیخواهم ایشان اطلاعی داشته باشن،ایا این امکان هست که بدون حضور ایشان دردفتر خانه ملکم را وکالتا یا قطعا بنامشان بزنم؟

پاسخ ها :

مهدی اسدی

جناب آقای مهدی اسدی :

سلام قطعی نمی‌تونید ولی وکالتی امکانش هست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدصلح عمری تنظیم نمایید،ضمن اینکه قطعی نمی توانی ولی وکالتی امکانش هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شمامیتوانیدصلح عمری تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر هر عقدی نیاز به امضای هر دو طرف دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا نیاز به موافقت ایشان و امضاء است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با انتقال قطعی امضای زوجه نیز بایستی ذیل سند وجود داشته باشد وبه صورت قطعی امکان‌پذیر نیست مگر اینکه به صورت عقد صلح موضوع را از طریق دفاتر اسناد رسمی پیگیری نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر مگراینکه وکالتنامه ازش داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت بدهید در صورت فوت هر یک از طرفین وکالت منفسخ می شود
بهتر است صلحنامه تنظیم کنید
البته صلحنامه باید هر دو طرف امضاء کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق صلح عمری البته امضای هردو نیاز است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما راهکارهای دیگری از جمله وصیت و یا صلح عمری دارید که میتوانید در دفترخانه اقدام کنید