مشاوره حقوقی رایگان - درگیری منجر به جراحت

شریک من که باهم قرارداد داشتیم و همکار بودیم بعد از تماس و درخواست از من که شبانه به دفترش بروم و من با دوستم که به دفترش رفتیم دیدیم چند نفر آنجا به طور هماهنگ شده حضور داشتند. بعد از مدتی به دلایل نامعلوم شروع به درگیر شدن با ما کرد و از طرفی یکی از دوستانش فیلمبرداری میکرد. بعد از رفتن من و دوستم به پزشک قانونی و شکایت بازی فیلمی که به قاضی داده کاملا یکطرفه بوده یعنی به صورت قطعه قطعه بوده و فیلم کل به صورت واضح برش داده شده است. و مدعی است که جراحت ایجاد شده بر جسم ما عمدی بوده و از مکان دیگری میباشد. حال از وکلای محترم پرسش دارم آیا ممکن است شکایت من رد شود و یا حتی محکوم شوم به دلیل خسارتی که به وسایل دفتر وارد شده ؟؟؟ لازم به ذکر است که بر طرف مقابل هیچ جراحتی وارد نشده است.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

تنها فیلم در پرونده شما تعیین کننده نخواهد و قاضی به دیگر مدارک و ادله نیز توجه خواهد بود در پرونده های نزاع دسته جمعی علاوه بر مجازات نزاع حسب مورد هریک از طرفین به دیه یا جرم ارتکابی محکوم خواهند شد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

فیلم به عنوان مدرک قطعی مورد استفاده قرار نمی گیرد بلکه گاهی قرینه و کامل کننده سایر حقیقات است در فرض سوال شما چنانچه موضوع نزاع دسته جمعی تشخیص داده شود که بعید نیز نیست همه شرکت کنندگان در این منازعه مشمول مجازات می شوند.