مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

با سلام و عرض خسته نباشید به شما وکلای محترم من دخترم پارسال بهمن ماه بود دعوا داشت با دوستش دعوا اقتضای سنشون قهر و آشتی داشتند. یک جمعه شب بهمن ماه قبل از 12 بهمن بود که دختر خیلی حرف‌های زشتی زد به دخترم من هم گوشی رو گرفتم ازش شروع کردم به حرف زدن بعد گفتم گوشی داد زد که این زنی که به من میگه بی پدر مادر در صورتی که من اصلاً همچین حرفی رو نزدم من گوشی رو گفتم بده به بزرگترش که من بگم من بچه خودم رو مراقبم شمام لطف کنین بچه خودتونو مراقب باشید. به یک هفته نمی‌کشه با دوستاش و مادر دوست دختر من صورت فیزیکی دعوا می‌بینه دختری که در صورتی که درسته پایه نهم بود ولی دعوا رو در حد تن صدای بالا شنیده بود فیزیکی ندیده بود حتی فیلم گرفته صداش هست فحش و افترا خیلی به من زدند و حتی آقایون یا چیز کردن که دست دوستی با من بریزند چطوری می‌تونم حقم رو ثابت کنم در صورتی که پرینتم صدا ضبط کرده چون من یک مقدار چون برای جدایی خودم دیدم هر چیزی باشد باید اینا مدرک داشته باشد از قبل گفته بودم فیلم یا صدا ضبط کنید تر من انجام داده و ضمیمه پرونده شده اس‌ام‌اس‌هام ضمیمه پرونده شده باید چی کار کنم که این پرونده الان یک ساله هنوز بازه این پرونده برای من گذشته از شاهد بردن من ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه در این ارتباط می‌باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد