مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن طلا

سلام و خسته نباشید. بنده 4 ماه پیش عقد کردم ولی همسرم ازدواج دومش بود با بنده یعنی باکره نبود و من هم باش رابطه داشتم حالا داریم از هم جدا میشم ایا امکانش هس طلاهایی ک براش بردم بتونم بگیرم یا خیر تمام فاکتورها هم دست خودم هس ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست استرداد طلاجات یا رجوع از هبه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در دوران نامزدی بوده میتوانید طبق فاکتور دادخواست استرداد طلا
دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد طلاجات بدهید