مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی از سوی بازپرس بابت فروش مال غیر

میخواستم بدونم برام ابلاغیه اومده دفاع از اتهام انتسابی بابت فروش مال غیر ایا اگه برم برای جواب چون 5 روز وقت دادن برم دادگاه نیاز به سند دارم و ممکنه بگه وثیقه باید بزارم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . بستگی مدارک و مستندات در پرونده و همچنین دفاعیات شما داره . ولی محض احتیاط حتما سند برای وثیقه به همراه داشته باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این احتمال وجود دارد برای شما قرار داده شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله تامین کیفری نیاز است اصولا گرچه ملازمه با محکومیت شما نخواهد داشت، با یک وکیل مشورت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا برای دفاع احضار میشوید. اگر محرز باشد قرار تامینی صادر میشودکه ممکن است وثیقه باشد