مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مورد اجاره ای که موجرش فوت شده

سلام و عرض ادب بنده مستاجر بوده و ملک مسکونی مورد احاره را در زمان اتمام قرارداد تخلیه نمودم و آماده تحویل به موجر می‌باشم اما موجر چند ماه قبل از اتمام قرارداد فوت کرده، ولی همسر ایشان و پسران زنده هستند خانه را باید به چه کسی و چگونه تحویل بدهم؟ در ضمن نیازی هست در مشاور املاکی که قرارداد بسته شده این کار انجام شود یا پشت برگه های اجاره نامه هم میشود رسید کرد؟ متن تحویل و تحول چه باشد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید با ورثه در خصوص آینده ملک استیجاری توافق نمایید. برای متن نیز با بنده از طریق این سایت تماس حاصل فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحویل همه وراث یا نماینده آنها بدهید