مشاوره حقوقی رایگان - حساب حقوق کارمندیم بابت مهریه مسدود میشود؟

سلام. بنده کارمند هستم هیچ مالی جز حساب بانکی که حقوقمو دریافت میکنم ندارم مالی ندارم وسوالم اینه ایا حساب حقوق دریافتیم مسدود میشود یا نه و اینکه اگر اسصار واقع شود و یک چهارم حقوق مسدود شود و مهریه وضعیتش مشخص شود حسابهای مسدود شده باز میشود یا خیر...بخاطر اینکه اگر حسابم مسدود شود نتونم حقوقمو دریافت کنم برای نیازهای زندگیم ممیمونم وهرچی پول جمع بشه به نفع خانوم صادر میشه ؟...

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،کل حساب حقوقی شما مسدود نمیشود.
واگر مسدود شد می تواند به اجرای احکام مراجعه و حساب را رفع توقیف نمایید.
صرفا یک چهارم حقوق مسدود میشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از حکم اعسار با پرداخت پیش پرداخت یا اولین قسط همه حساب ها باز می شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حسابی که حقوق واریز می شود قابل توقیف نیست و زوجه صرفا می تواند یک چهارم یا یک سوم آن را توقیف کند