مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حکم بازنشستگی از طریق دیوان عدالت

سلام

من 20 سال ناجا خدمت کردم بجرم حمل مواد زندان هستم ناجا مرا اخراج نموده و3 پنجم طبق ماده 190 بعنوان مستمره ای به عائله تحت تکلفم میدهد

ایا امکان صدور حکم بازنشستگی از طریق دیوان میسور میباشد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شما بایستی اگر دنبال بازنشستگی هستید بیمه خود را ادامه دهید تا به مرز و سن بازنشستگی رسیده و بعدا اقدام نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میزان مجازات رو باید اعلام میکردین که اعلام کنم از حقوق اجتماعی محروم هستین یاخیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر ولی میتونی خودت بیمه پردازی ادامه دهی