مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی زمین یکبار وکالت داده شده از جانب موکل

با درود. فرزندان خانواده ای در رابطه با قطعه زمینی موروثی به سه نفر از اعضای خانواده (دو فرزند پسر و یک داماد) وکالت جامع (کاری فروش) بلاعزل اعطا نموده اند.(سال 1382)سند زمین بنام پدر مرحوم خانواده است.بدلیل وجود برخی اختلاف نظرها یکی از موکلین به عنوان اصیل راسا از طریق نوشتن فروشنامه و سپس اعطای وکالت در دفترخانه قدرالسهم مربوط به خود را واگذار نموده است. حال سوال اصلی این مسئله می باشد که اقدام این موکل از نظر قانونی صحیح می باشد که زمین وکالت داده شده در گذشته را مجددا وکالتی فروخته است؟البته در وکالت نامه حق فروش از موکلین سلب نشده است. و اینکه در صورتی که این موکل با ارسال اظهارنامه به وکلای اولیه اعلام دارد قدرالسهم خود را واگذار نموده آیا میتوان وکالت نامه اولیه ی داده شده را باطل قلمداد نمود یا خیر؟ (بدلیل تغییر مالک)

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اجازه فروش رو داشتند و عملا اون وکالت نامه چون حق السهم خود رو فروختن نسبت به ایشون بی اثر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

چون حق السهم خود رو فروختن و اجازه فروش رو داشتند نسبت به ایشون بی اثر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به سهم یکی از وراث وکالت‌نامه منفسخ شده است