مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از منابع طبیعی

سلام پدر من در روستا زمین کشاورزی از پدربزرگم خریداری کرده است که چون پدربزرگم در آن دوره در روستا نبوده سند اصلاحات ارضی را به نام برادرش که عموی پدر من هست می‌زنند.عموی پدرم هم زمین را به ما داده و ما هم استشهادی محلی گرفتیم.
اما منابع طبیعی در سال 53 در آگهی قرار داده و ملی اعلام می‌کند.با توجه به اینکه زمین ما در محدوده قانونی روستا است و دورتادور آن زمین کشاورزی است.اما حالا کارشناس های دادگستری پس از شکایت ما از منابع طبیعی 5هزار متر از زمین ما را از 7هزار متر ملی اعلام کرده و 2هزار متر را به ما دادند.و تجدید نظر هم با رانت منابع طبیعی همین رای را قطعی اعلام کردند.
آیا سند قدیمی اصلاحات ارضی اعتبارش بیشتر از حکم دروغین اینها نیست. آیا هنوز می‌توانیم بر اساس سند اصلاحات ارضی که ثبت دادگستری است و گواهی گواهان پافشاری کنیم.با توجه به اینکه زمین ما بنابر نظر کارشناسهای دادگستری در دهه 40 در لکه سفید است و چندین مورد از 24 مورد مستثنیات را داراست.و نهر آب و کانال آبیاری ما و بسیاری از درختان دست کاشت ما در بخش ملی شده قرار دارد.و رای کارشناسی هم ایراد دارد.اما متاسفانه در نتیجه گیری نهایی به زیان ما نتیجه گیری کردند.پرونده در مرحله تجدید نظر و واخواهی قرار دارد و می‌توانیم در خواست کارشناس تامین دلیل بدهیم‌.یا دوباره در شعبه ی دیگری شکایت از منابع طبیعی کنیم‌.
سپاس ازشما

پاسخ ها :

شکایت از منابع طبیعی ادعای ملی بودن زمین منابع طبیعی زمین