مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملکی

باسلام بنده یه معامله امتیاز ساخت و ساز اپارتمان در تعاونی بسیجان خریداری کردم به مبلغ 218میلیون تومان الان وکالت بلاعوض نوشتیم حالافهمیدم که خیلی گرون بهم فروخته 50میلیون گرونتر بازارهستش البته تو دیوار دیدم که همان تعاونی همان فازی که من گرفتم زدن 170میلیون واثبات محکم تری ندارم ایامیتونم با این دلیل فسخ کنم یانه البته تو سایت آگهی دوسه تا هست که این قیمت زدن وخودهمان که ازش خریدم اول اونم 170زده وموقع معامله چپ کرد گفت نه گرون شده وازاین حرفا منم اشتباه کردم فریب خوردم هزارتا قسم وایه برام خوند که پرداخت کردم الان میخوام فسخ کنم ممنون یه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله برایش بنویسید بعد دادخواست تایید فسخ بدید البته بعیده موفق بشوید چون اینجور معاملات غیر قانونیه

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورتیکه در قرارداد خیارات اسقاط شده باشه قابل فسخ نیست

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . با توجه به اختلاف قیمتی که در سوال مطرح شده شما می توانید با استناد به خیار غبن (یعنی خرید با تفاوت قیمت فاحش ) تقاضای فسخ معامله را از دادگاه بخواهید . دادگاه نیز با اخذ نظر کارشناس اقدام به صدور حکم می نماید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خرید و فروش این امتیازات قانونی است که می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
در صورتی که خرید و فروش این امتیازات غیر قانونی است می توانید دادخواست ابطال معامله بدهید و مبلغ دریافتی را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید