مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

متاسفانه نمیدونم کسی با من مشکلی دارد یا شانسی بوده که یک مدت گوشیم هک شده بود و با شمارم مزاحمت ایجاد میشد برا بقیه، ولی این وسط یه چیز جالب بود همش پیام میومد که کیف پول آپ و چنتا برنامه مثلش شارژ میشد. منم میدیدم رو شماره منه فکر میکردم یکی اشتباهی زده یا جایزه ای قرعه کشی چیزی بوده برا خودم و بقیه شارژ و اینترنت میخریدم.

چند روز پیش یه ابلاغیه برام اومد تحت عنوان کلاهبرداری و کسب مال نامشروع
به دادسرا مراجعه کردم و گفتن تو تاریخ فلان که 10 ماه ازش گذشته این مقدار شارژ برای شما و شماره فلان که متعلق به خاله شما هست اومده که از کارت اقای ایکس بوده

مجبور به رد مال شدم به مبلغ بالا و به زور رضایت گرفتم چون مدرکی نداشتم که بگم من نبودم. میگفتن تو کلاهبردار اینترنتی هستی کارت مردم خالی میکنی هرچقدر قسم خوردم گفتم من تو تاریخ هایی که میگید سر کار بودم برید از اداره بپرسید قبول نمیکردن. من دانشجو هستم و تو این تاریخ هایی که گفته بودن تو اداره برق کارآموز بودم از صبح تا شب و همه میدونن من حتی دست به گوشیم نمیزدم تو تایم کاری.

حالا این پرونده که رد شد. ولی قاضی یکم تهدیدم کرد، میترسم الان
گفت اره ما که پیگیر شدیم فهمیدیم خیلی شارژ خریدی از کارتای دیگه هم برای خودت شارژ خریدی خیلی پولارو پولشویی کردی فک کردی لو نمیری و این حرفا منتظر باش شاکی های جدید هم میان سراغت و زندانی میشی

خیلی میترسم بخدا نه میدونم این کارا چیه نه خبر دارم ازش یه خانواده کارگریم خودمون، کل زندگیمو گذاشتم پای درسم ابرو شرف داریم الان این اینجوری شده کلا چند روزه خواب و زندگی ندارم همش کابوس میبینم لطفا یه راهنمایی بکنید یه راهی بزارید جلوی من که بتونم ثابت کنم کار من نبوده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ شما نیازمند بررسی بیشتر میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما خیلی طولانی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای راهنمایی دقیقتر درخواست مشاوره کنید نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است