مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

با سلام برای استخدامی سپاه سیگار کشیدن یا قلیان چن روز قبل نباید استفاده کرد البته هردو به صورت تفریحی نه ادم سیگاری باشه.و اینکه چن خط ریز جای تیغ مربوط به دوران بچگی دوستام انداختن رو بازوم اون چی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان رد شدن وجود دارد، مصرف نکن برادر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مواردی که شما می فرمایید می تواند به رد صلاحیت شما منجر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که به هر نحوی متوجه موضوع شوند امکان داره در گزینش رد شوید.
در خصوص خود زنی نیز اگر متوجه موضوع شوند ممکن است که مشکل پیش بیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که به هر نحوی متوجه موضوع شوند امکان داره در گزینش رد شوید.