مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری (رای مرحله دوم گزینش)

با سلام
اینجانب 56سال سن داشته و جانباز شیمیایی و ایثارگر می باشم
با 27 سال سابقه کار در شرکت نفت به صورت نیروی قرارداد موقت (هشتصدی) با رای دادگاه کیفری به زندان محکوم شدم و پس از 3 سال به صورت رای باز از زندان بیرون آمده و از طرف دادگاه نامه ی بازگشت به کار دریافت کردم
اما متاسفانه هسته گزینش شرکت نفت به دلیل تست اعتیاد اینجانب را رد کرد و با درخواست تجدید نظر دوم به هسته گزینش باز هم به دلیل تست اعتیاد (با عنوان : واجد شرایط عمومی نبودن) رد شدم
در صورتی که هیچ گونه اعتیادی ندارم و مسئولین آزمایشگاه نیز بهم گفته بودن آزمایشت مشکلی ندارد.
در شهريور امسال به دیوان عدالت اداری شکایت کرده و پرونده ام به شعبه ی 36 دیوان داده شد و در تاریخ 28ام همین ماه موعد بررسی پرونده ام در دیوان هست
لطفا راهنماییم کنید برای بازگشتنم به کار و نظر مثبت دیوان در مورد پرونده ام چه کارهایی باید انجام دهم
باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما به نحوی است که باید بررسی کامل و دقیق انجام شود و بعد از آن است که می‌توان نظر قطعی داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آرا صادره اگر صادر شد باید بررسی شود و به نظر برسد