مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام وخسته نباشی. آیا اگر چک مبلغ دار بابت ضمانت وام بانکی که در وجه چک هم ذکر شده باشد بابت ضمانت وام،، تحویل اقای ایکس
که ضمانت وام کرده است بدهیم آیا اقای ایکس تازمانی که بابت ضامن بودنش پولی کم نشده باشد و یا پرداخت نکرده باشد میتواند رو برگ چک که به عنوان ضمانت تحویلش هست اقدام کند؟ یا بعداز پرداخت کردن وام توسط آقای ایکس که ضامن میباشد می تواند روی چک اقدام کند؟؟ واگر اقای ایکس ( ضامن) پولی بابت وام پرداخت نکند ولی برگه چک که بابت ضمانت وام تحویلشه اقدام کند و فرم کند چه شکایتی و چه دادخواستی علیه آقای ایکس باید بدهیم ، وایا در دادگاه ثابت کنیم چک بابت ضمانت وام بوده و ازضامن هم پولی گرفته نشده ایا دعوی فرم کننده چک رد میشود؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست مطالبه وجه چک باشد با گواهی عدم پرداخت میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیری است