مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر درآمد مستاجر تجاری

سلام وقت بخیر. یک واحد تجاری به مدت 1 سال اجاره دادم و مستاجر قصد تخلیه داره. الان قصد دارم مبلغی از پول پیش مستاجر را جهت تسویه مالیات بر درآمد مستاجر نگه دارم تا تکلیف این موضوع روشن شود. ولی مستاجر میگه امور مالیاتی از روی کدملی انجام میشه و کل پول پیش باید بدون کسری بهش بازگردانده شود. سوالم این بود که اگر من کل پول پیش را برگردانم در آینده مشکل مالیاتی به خاطر 1 سال فعالیت مستاجر برای من که مالک تجاری هستم بوجود نمیاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت مالیات برعهده صاحب ملک تجاری است و مستاجر تکلیفی ندارد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

پرداخت مالیات برعهده مستاجر نیست مگر خلاف آن شرط کرده باشند