مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر درآمد مغازه

با سلام . خسته نباشید . اگر کسی در یک محل تجاری ، پنج سال پیش تغییر شغل داده باشد و تغییر شغل خود را به اداره دارایی اعلام نکرده باشد ، آیا جریمه خواهد شد ؟ البته این را باید گفت که شخص فوق ، برای شغل جدیدش ، از همان پنج سال پیش جواز کسب از اتحادیه مربوطه دریافت کرده است و اظهارنامه مالیاتی هم در طول این سالها پر می کرده است ولی مالیات خود را بر اساس رسته شغلی قبلی با احتساب افزایش درصدی که خود اداره مالیات اعلام می کرده است پرداخت می کرده است. الان در سیستم اداره مالیات ، رسته شغلی قبلی موجود است. حال باید چه کرد ؟ آیا در صورت اعلام کردن رسته شغلی جدید ، جریمه در نظر گرفته می شود ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه سوال شما در حیطه تخصصی مراجع قضایی جهت پاسخ نیست از مشاوران اداره دارایی کمک بگیرید