مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

سلام. پدر ما فوت کرده حالا برادرانم وصیت نامه قلابی اورده اند که اموال بر اساس ان تقسیم شود ولی کپی ان وصیت را به دادگاه ارایه کرده اند. حالا قاضی درخواست من مبنی بر کارشناس خط را نپذیرفته و شهود قید شده در متن وصیت نامه قلابی را احضار کرده است. حالا ایا دادگاه با شهادت 2شاهد به نفع برادرانم رای میدهد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا که وصیت تاثلث ترکه متوفی نافذ است وبالاتر را باید وراث یعنی شما رضایت دهید
ونمی توان به واسطه وصیت کسی را از ارث محروم کرد وحتی ارث را تقسیم کرد وصیت جدا از ارث است اگر احتمال میدهید وصیت نامه جعلی است و توسط متوفی نوشته نشده است یعنی به خط و امضای متوفی نیست می توانید با دلیل اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر وصیتنامه جعلی است می توانید درخواست کارشناسی بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است