مشاوره حقوقی رایگان - يه درخواست دارم !

اگر بخواهم به قرار تامين خواسته اعتراض كنم ؟ و همزمان با ان ! طرح دعوی متقابل دعوی در استرداد لاشه چك فرمت آن راهنمايي فرماييد ممنونم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

برای اعتراض به قرار تامین خواسته به شعبه صادر کننده مراجعه بفرمایید

یک وکیل

سلام "در فرض سوال در حوزه قضائی خود وکیل استخدام نمائید و وکیل با تجربه کار خودش را بلد است و می داند چگونه از شما دفاع نماید و ضرورتی وجود ندارد بخواهید خودتان را به زحمت بیاندازید و در امور تخصصی دفاع از دعاوی که در آن سر رشته ای ندارید مداخله نمائید .