مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام. من یک قطعه زمین رو برای فروش گذاشتم مشتری پیدا شد100ملیون برام بیعانه فرستاد قرار شد چند روز دیگه بریم بنگاه باقی پولو بفرسته قولنامه بنویسیم پولش اماده نبود منم قولنامه تنظیم نکردم رفتم زمینو به یکی دیگه فروختم الان اون مشتری قبلی شکایت کرده ادعا زمینو میکنه آیا قانون بهش حق میده یانه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر بیعانه دریافت کرده اسد نباید زمین را به دیگری می‌فروختید. اکنون باید بیعانه را پس دهید و یا معامله قبلی را فسخ کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نماید که معامله اقاله وبا توافق فسخ شده و تعهدی در مبایعه نامه با ایشان نداشته‌اید شکایت ایشان رد خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی تنظیم و امضاء نشده باشد ادعای نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید بیع شفاها واقع شده یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اثبات نماید که معامله اقاله وبا توافق فسخ شده و تعهدی در مبایعه نامه با ایشان نداشته‌اید شکایت ایشان رد خواهد شد در غیر اینصورت به عنوان فروش مال غیر تحت پیگرد قرار میگیرید