مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. من 5خرداد 98 یک دستگاه پراید خریدم از خانمی که بعد از ظهر همان روز متوجه شدم که ماشین اون چیزی که اعلام کرده نیست. فرداش که تعطیل بود ولی پس فرداش رفتم شکایت کردم و دادگاه کارشناس تعیین کرده و فردا قرار هست خبر بده، میخواستم ببینم کار من به نتیجه میرسه!؟
ایشون و همسرشون پشت تلفن و آقا حضوری فقط گفتند که ماشین گلگیر جلو و عقب رنگ داره و کاپوت برگشته رو سقف. من یک نفر شاهد حضوری در تمام مراحل دارم و یک شاهد که در بعضی از مراحل خرید حضور داشته. همان روز بعد از پرداخت کامل پول متوجه شدم ماشین تصادف سنگین داشته و کلا رنگ و شاسیها جوش و درب تعویض و... هست. چقدر زمان میبره که بتونم حقم رو بگیرم؟
در ضمن به بنده وکالت 5روزه دادند فقط برای کارهای پلاک و سند که وقت اونهم گذشته و من الان ماشین رو در پارکینگ یکی از دوستان گذاشتم. سند به نام اون خانم هست آیا از این بابت مشکلی برام پیش نمیاد؟
با تشکر