مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

چگونه عسرو حرج شوهرم را در دوران عقد اثبات کنم ایشون خیلی بد دهن و دست بزن دارن

پاسخ ها :

فرامرز داداشی

فرامرز داداشی :

استان :

مواردعسروحرج درقانون تصریح شده
اگرچه لحاظ همسرتان مشکل دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این ادعا امکان طلاق به جهت عسر و حرج وجود ندارد و بهتر است با هم توافق کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به فحاشی و ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی طرح شکایت نمایید و رای محکومیت اخذ نمایید
وگرنه
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به فحاشی و ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی طرح شکایت نمایید و رای محکومیت اخذ نمایید و به این وسیله ودلایل دیگر غیر و خرج خود را ثابت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با این ادعا امکان طلاق به جهت عسر و حرج وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که رای قطعی در خصوص ضرب و شتم داشته باشید عسر و حرج پذیرفته میشود ولی صرف ادعای اثبات نشده خیر