مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم

سلام همسر من شکاکه و کلا خودشم میگه من بدبینم ولی فقط بدبین نیست ایشون کلاهروقت رفتیم بیرون اگر من برگردمو پسری انجاباشم هزار جور فحش میده که تو میخوای خیانت کنی همش بامن بحث داره که خیانت می‌کنی ولی من از دست فحشاش و رفتارای بدش افسرده شدم..جدیدا فهمیدم دیگه اصلا امیدی نباید داشته باشم به بهبودی. ایشون فحشای خیلی زشتی میده و تو خونه منو کتک میزنه..و این طوریه که نمی‌ذاره کبودی روی بدنم باشه که ازش شکایت کنم . درحال حاضر زندگی برام خیلی سخت شده . با وجود فرزندم باز کاراشو تکرار میکنه و بعد منو مقصر میدونه. واقعا دارم دیونه میشم چطوری میتونم عسر و حرج ثابت کنم .. می‌خوام خونه رو ترک کنم ولی میدونم ایشون منتظرن من برم و من ناشزه محسوب بشن و ازدواج مجدد کنه و منو طلاق نده.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید زمانی هم که در خانه هستید دا خواست طلاق بدهید اما جهت انتخاب راهکار مناسب حقوقی تماس تلفنی بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید زمانی هم که در خانه هستید دادخواست طلاق بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید زمانی هم که در خانه هستید دادخواست طلاق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بهتر راهنمایی شوید پیشنهاد می شود می توانید تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد شرايط بطور دقيق بررسي بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید زمانی هم که در خانه هستید دادخواست طلاق بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این زندگی به چه درد شما میخوره برای طلاق شما باید همه مهریه شما نحله اجرتالمثل و .. شما را یک جا بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید عسر وحرج خود را با شهادت شهود اثبات کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید زمانی هم که در خانه هستید دادخواست طلاق بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید ضرب وجرح خود را در دادگاه ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. زوجه برای تقدیم دادخواست طلاق ، باید دلیل محکم داشته باشد و شما میتوانید دادخواست طلاق بر اساس شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه و عسروحرج مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هرصورت باید عسر وحرج خود را به استناد شهود و... اثبات نمایید