مشاوره حقوقی رایگان - ضرر مالی عسر و حرج

با سلام خدمت وکلای عزیز ....زوج مبلغ وامم را برده (در رهن خانه میباشد ) و قبلا اقساط وام رو پرداخت میکرده حالا از وقتی طرح شکایت نفقه کردم دیگه پرداخت نمیکه اقساطش رو و بنده قریب به یکسال است که متضرر پرداخت این اقساط هستم آیا این مورد جزو عسر و حرج از مصداق ضرر مالی یا بدنی یا حیثیتی هست؟میتوانم به راحتی اثبات کنم که مبلغ دست زوج است
آیا میتوانم به صوری بودن رفتار زوج و استفاده از تله تمکین با استفاده از این ضرر مالی به عنوان اینکه زوج زندگیشو نمیخواد فقط میخواد اذیت کنه اشاره کنم و حقمو بگیرم ودر شکایت ترک انفاق ازش استفاده کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

و شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلیلی برای اثبات و اقناع وجدانی قاضی باشد معامله و انتقال صوری است به قصد فرار از دین و جنبه هم حقوقی و هم در برخی موارد کیفری دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عسر و حرج با پرداخت اقساط وام که قانونا بر عهده شما می‌باشد محقق نمی‌شود مگر اینکه از باب نفقه قصد ورود داشته باشید. در صورتی که زوج اقدام به پرداخت نفقه نکرده است و حکم دادگاه مبنی بر این امر صادر شده است امکان احراز عسر و حرج وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این مورد دلیلی برای موارد شما نیست