مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل به دو نفر

با سلام. بنده یک واحد خونه به صورت وکالتی پیش خرید کردم. بعدا متوجه شدم نفر اول به جز من واحد را به شخص دیگری هم وکالت بلاعزل داده. سوالم اینه که آیا مرجعی وجود دارد که متوجه شوم به غیر از ما دو نفر، به شخص دیگر هم وکالت داده یا نه؟

پاسخ ها :

آذرخش شهبازی

آذرخش شهبازی :

استان :

وکالت مهم نیست، تاریخ مبایعه نامه مهم است، هر کس ابتدا و زودتر خریداری نموده باشد مالک اوست، البته باید دعوی الزام به تنظیم سند هر جه زودتر علیه فروشنده و تمامی زنجیره خریداران قبلی نیز مطرح گردد
سپاس