مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام و احترام.
17سال پیش سهم خواهران و برادران را از یک خانه روستایی مرحوم پدرم را خریدم پول همه را دادم، سهم یکی از خواهرانم را که مبلغ 400 هزار تومان بود دادم ولی صبح آورد پس داد و گفت داداش من نمیخام.
من هم سند ثبتی گرفتم و 2بار بنایی کردم، الان بعد از 17سال خواهری که پولم را پس داده، آمده و می گوید سهم خانه من هر چقدر میشه، از زمین همان خونه بده(یک دهم)
تا12 میلیون تومان بهش دادم، راضی نشد.
سوالم اینست آیا با توجه به اینکه قرارداد امضا کردیم همه وراث سهمشان را به من فروختند، قانون در این باره چه میگوید؟ آیا 400هزار طبق نرخ تورم را باید بدهم؟یا الان به قیمت روز بدهم یا میشود خانه را تقسیم کرد و یک دهم خانه را بدهم؟ ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد امضا کردید و پول را پرداخت کردید و خود ایشان از دریافت امتناع کرده باید همان 400را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به خانه سهمی ندارد و نمی تواند مدعی حقی در خانه باشد و مبلغ 400 تومن را اگر میخواهید عادلانه پرداخت کنید باید به نرخ روز پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما از جهات مختلفی قابل بررسی است و نیازمند گفتگو می باشد