مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده

سلام
پدر و برادر همسر من بزور زن منو بردن خونه داداشش گوشیشم گرفتن و دارن وادارش میکنن به طلاق

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه زوجه دادخواست الزام به تمکین بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

عمل می کند اگر همسر شما مورد آزار و اذیت قرار گرفته می توانید از این طریق شکایت کنید برای گوشی خود نیز این هم برای شما وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تمکین را برعلیه زوجه مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه خود می‌تواند طرح شکایت نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قابل بررسي دقيق است تماس بگيريد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

کارخاصی نمی توان کرد مگر دردادگاه ایشان این امر رابه قاضی بگوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با وساطت شخصی معتمد موضوع را حل کنید همچنین باید اطمینان یابید که در این خصوص همسر جناب عالی تمایل به جدایی و یا همکاری با خانواده خود ندارد چنانچه همسر جناب عالی تمایل به جدایی و همکاری با اقدامات خانواده خود را داشته میتوانید درخواست الزام به تمکین بدهید ولی در غیر اینصورت به هیچ وجه اقدامی نکنید چه آنکه در صورت عدم تمایل همسر جنابعالی به طلاق چنین دادخواستی میتواند اوضاع را متوجه متشنج و موجب بروز کدورت و اختلافات کردد شعر عواقب خوبی برای بقای خانواده نخواهد داشت