مشاوره حقوقی رایگان - ورود خاانواده خانمم به خونه و بردن ایشون

سلام.ما به علت دخالتهای زیاد خانواده خانمم همیشه اختلاف داشتیم.. مادر و خواهر و عمش و برادرش وارد خونه شدن و بردنش.. ازشون شکایت کردم.. الان وکیل گرفتن.. میخواستم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تمکین بازگشت به زندگی مشترک را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوالتان را نفرمودید. اما دادخواست الزام به تمکین با مستندات و مدارک و قبل از آن اظهارنامه بابت ترک منزل میتوانید دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تمکین مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدبه عنوان ورودبه عنف شکایت نمایید