مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت در تصادف جرحی

سلام خسته نباشید.
من حدود یه ماه پیش با یه عابر که پاش زیر چرخ ماشین گیر کرد تصادف کردم و مچ پاش شکست،پلیس راهنمایی و 115و110اومدن سر صحنه و با آمبولانس بردنش بیمارستان،خونواده خوبی بودن و من که بهشون گفتم اگه رضایت بدید ماشینمو نمیبرن پارکینگ رضایت دادن(چون کلانتری آشنا بود ماشینو همونجا نگه داشتن گفتن شاید بتونی رضایت بگیری)شکایت از قبل تنظیم شد و تحویل کلانتری شد و بعد که گفتن رضایت میدیم انتظامات بیمارستان اومد با حضور همسر و فرزندش رضایت داد و ماهم بردیم کلانتری رضایت رو ثبت کردند و خودشون هم اومدن با برگه کلانتری بدون هیچ قید و شرطی رضایت خودشو اعلام کرد.
به صورت شفاهی بهشون گفتم که هزینه های بیمارستان اگه چیزی بود خودم میدم،هزینه عمل و بستری اینا که رایگان بود و چند باری مطب رفتیم خودم حساب کردم.
الان پسرش بهم میگه شما که بیمه داری بزار ما ازش استفاده کنیم و دیه بگیریم.
سوال اول اینکه امکان داره بتونه دوباره شکایت کنه یا نه؟
سوال دوم اینه اگه میتونه آیا من همکاری کنم باهاشون ماشینم پارکینگ نمیره؟هزینه و زندان و اینا ندار؟سوئ سابقه نمیشه؟
ضمنا تو متن رضایتنامه هست که با وجود اینکه پای چپم آسیب دیده.
ممنون از سایت خوبتون و وکلای گرامی.

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
اگر مصدوم رضایت داده باشد، مجددا نمی تواند نسبت به همین موضوع طرح شکایت نماید.
مگر اینکه زمان رضایت دادن میزان اسیب به صورت دقیق مشخص نبوده و بعدا معلوم شده باشد که آسیب بیشتر از آن چیزی بوده که مصدوم فکر میکرده. (البته ایشون باید این موضوع رو اثبات کنن)
به جهت آنکه شما به مصدوم کمک کردید و همچنین ایشون گذشت کردند، مجازات و سوء سابقه ای برای شما به همراه ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زمان رضایت دادن میزان اسیب به صورت دقیق مشخص نبوده و بعدا معلوم شده باشد که آسیب بیشتر از آن چیزی بوده که مصدوم فکر میکرده بله قابل شکایت هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مجازات و سوء سابقه ای برای شما به همراه ندارد