مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به عابر پیاده برای رضایت تصادف

سلام
حدود 6 روز پیش ماشین به موتور من زد که مقصر ماشین بود و موتور من هم با عابر برخورد کرد
عابر صدمه ندید اما مامور راهنمایی رانندگی به اورژانس زنگ زدند و عابر رو به بیمارستان منتقل کردن عابر رضایت نامه ترخیص‌رو امضا کرد و هیچ مشکلی هم نداشت ، متاسفانه مسافر هم بود و از شهر ما رفت

و حالا راهور میگه که نیاز به رضایت نامه طرف هست ، من هم هرچقدر با اون شخص تماس میگیرم جواب نمیدهد باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

حضوری برو شهرشون یا به آشنایی یا دوستی در اون شهر بسپار که رضایت نامه بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شخص در شهر خود رضایت‌نامه محضری داده و برای شما ارسال نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را به عرض مقام قضایی رسانیده و از ایشان درخواست آزادی وسیله نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید رضایت بدهد
می توانید در دفترخانه اسناد رسمی رضایت ایشان را اخذ نمایید و به شعبه ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پرونده ای در دادگاه دارید از او بخواهید از شهر خودش یک لایحه رضایت به شعبه ارسال کند

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
شما عرض کردین که رضایت نامه ترخیص رو امضا کرده به همون استناد کنید و در صورت عدم پیگیری عابر مسافر قاعدتا پرونده باید مختومه بشه

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به مقام قضایی مراجعه کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما احتیاج به رضایت‌نامه دارید و توصیه می‌شود از طریق پیامک‌ یا مراجعه به شهر شخص مسافر رضایت را دریافت نمائید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

با دادستانی یا دادیار پرونده صحبت کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اگر کد ملی عابر را اورژانس ثبت نموده اقدام ارسال اظهارنامه برای ایشان نمایید