مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

سلام من به دوستم دلار فروختم
در آن زمان دلار 3800 بود ولی چون دوستم چک داد و به اصرار خودش از 4000 تومان حساب کردیم
ایشان چکهای تاریخ داری را به نام من صادر کردن و من چکها را خرج کردم
دوستم تمام چکها را پاس کرد
الان ایشان از من شکایت کرده و من در اولین جلسه شورای حل اختلاف من عین واقعیت را کتبا توضیح دادم
به من گفتن خبر میدهیم
الان بعد از گذشت 6 ماه و با این که هیچ نامه و خبری از شورای حل اختلاف به من نرسیده مثل اینکه دوستم جلب مرا گرفته است
1_ آیا ایشان میتواند با ادعا به اینکه چکها امانی هستند جلب مرا بگیرند؟
2 اکر بر فرض مرا دستگیر و به دادگاه رفتیم چه اتفاقی رخ خواهد داد
اگر نظر دیگری هم دارید لطفا راهنمایی کنید
ضمنا بین من و دوستم اتفاق دیگری که مالی نیست افتاده و ایشان میخواهد به نوعی مرا اذیت کند...

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
شما به شورامراجعه کنید
جرم خیانت درامانت ارتباطی باشورا ندارد