مشاوره حقوقی رایگان - گرانفروشی محصولات ...

از خانمی در اینستا سرم...خرید کردم با قیمت 670 هزار تومان در حالیکه از سایت اصلی ... استعلام کردم همه نوع سرم برای پوست قیمت 450 هزار تومان بود و نیز از یک سایت دیگر که اون هم فروشنده همین محصول هست استعلام کردم 490 هزار تومان بود ، وقتی به خانم فروشنده گفتم که محصول ارسالی درباب موضوع و مشکل بنده نیست و خواستار عودت محصول هستم برخورد زشت و نامناسبی نمودند و عنوان کردند اگه نمی‌خواهی بندازش دور ، البته ناگفته نماند ایشان این محصول رو در زمان تخفیف 670 هزار تومان به من فروختند در حالیکه قیمت اصلی آن را 830 هزار تومان در پیجشون درج کرده بودن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان گران فروشی از طریق تعزیرات پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید قبل از خریداری و پرداخت پول استعلام قیمت میکردید نه بعد از آن

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با عنوان گران فروشی از طریق تعزیرات پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عنوان گران فروشی از طریق تعزیرات پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق تعزیرات موضوع را پیگیری نمایید