مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق پدر شهید به فرزند محجورش

با سلام ،پدرمن فرزند شهید محجور ذهنی می باشندو با وجود اینکه دارای ضریب 1در کمیسیون پزشکی بنیاد شهید بهشون تعلق گرفته در بنیاد شهید حقوق بهش نمیدن آیا تبصره ایی هست که من بتونم از طریق دیوان عدالت اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد می توانید پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق بنیاد شهید موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق دیوان پیگیری شود نیاز به استناد قانونی خاصی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر درامد وشغلی نداسته اند بله طبق یانون برنامه پنج ساله ششم توسعه بنیاد مکلف به پرداخت حداقل حقوق کارمندان دولت خواهد بود

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

در ماده الحاقی 54 گفته شده دولت موظف است از طریق بنیاد شهید وامور ایثارگران نسبت به استمرار پرداخت مستمری پدر ومادر شهید فوت شده دارای فرزند معلول محجور مطلقه تحت تکلف نامادری وبیماری صعب العلاج اقدام نماید