مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در چهارراه غیر هم عرض کوچه

با سلام من در چهارراهی که داخل کوچه های فرعی است تصادف کردم بعد با اندازه گیری متوجه شدم عرض کوچه ها برابر نیست و‌من از فرعی آمدم ماشین دیگر با سرعت بالا در حالی که من بدون سرعت در وسط چهارراه بودم به من زد طوری که به اندازه عرض ماشینم ماشینم به جلو پرتاب شد و این حاکی از سرعت بالای این شخص بود که حتی فرصت ترمز نکرد و خط ترمز نداشت حالا فقط بدلیل اینکه کوچه من که نسبت به خیابان اصلی مستقیم بود عرضش کمتر از کوچه دیگر بود تقصیر کار شدم خواستم ببینم چطور باید اعتراض کنم با تشکر از کار شناسان عزیز

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است و اگر به نظریه افسر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین مقصر با پلیس راهور است و در صورتیکه شما موافق نظر نبودید میتوانید اعتراض کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر به نظریه افسر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر به نظریه افسر معترضین اعتراض نمایید