مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس تصادف

باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شماعزیزان محترم بنده 6ماه پیش ماشینم با یک ماشین دیگر تصادف کردم که مقصر طرف مقابل بود و قرار شدخسارت من ازطریق کارشناس برآورد شود وکارشناس آمدودرحضورشخص کارشناسی کردوآن طرف کارشناسی راپذیرفت وقرارشدکه خسارت رابپردازداماخسارت رانپرداخت والان بعد گذشت 6ماه که حکم وتمام کارهاتمام شده وقرارشده اجراحکم بشود الان رفته وبه نظریه که قبلاجلوچندنفرشاهد قبول کرده اعتراض کردکه کارشناس جدیدبیادودادگاه پذیرفته میخواستم بدونم که الان من چیکارکنم میتونیدراهنمایی کنید؟
آیا بعدازگذشت این همه مدت میتواند به رای کارشناس اعتراض کندفقط میخواهداذیت کندوپرداخت خسارت رابه تعویق بندازه این خودروخرج 7نفررامیداده الان 6ماه که من آسیب دیدم ودراستراحت پزشکی هستم وبیکاروهیچ کمکی ازطرف مقابل نشده ازشماخواهش میکنم که کمکم کنیدتابتونم خسارتم راوصول کنم ممنون ازهمکاریتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ابتدای تصادف به کارشناس سازشی توافق نمودید لذا وارد مرحله دادگاه نشده بودید اما کارشناس فعلی از سوی دادگاه است که می‌توانید به نظریه آن اعتراض کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

منتظر نظریه کارشناسی باش.
اگه کم کردند شما هم میتونید اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید در صورتی که به نظر کارشناس اعتراض نمایید نسبت به آن اعتراض کنید

اصولاً نظر کارشناسی یک مهلت اعتراض 7 روزه دارد در اینجا مشخص نیست که به چه دلیل درخواست کارشناسی مجدد مورد قبول واقع شده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به نظریه کارشناس دادگاه میتوانید اعتراض بزنید