مشاوره حقوقی رایگان - نصب شنود در ماشین بدون اطلاع از صاحب ماشین

سلام روز بخیر من با همسرم به مشکل برخوردم و دارم کارای جدائی و طلاقمو انجام میدم مدتی که در خانه پدری بودم درخواست ماشین که به نام خودم هست از ایشان داشتم بعد از مدتی ماشین را به من دادند و بعد از حدود 1ماه متوجه نصب چی پی اس و شنود در داخل ماشین شدم ایشون قبول کردند که اینکار رو انجام دادند میخوام ازشون شکایت کنم سوالی که مطرح است مجازات و حکم اینکار چیست ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه اصولا راه به جایی نخواهید برد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند مغایر حقوق شهروندی است ولی به نظرنتیجه حاصل نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سونیت ایشان را نمیتوانید ثابت کنید و نتیجه نمیگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احراز سوی نیت اهمیت دارد که کار دشواری است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بهتر است اگر قصد طلاق دارید روی طلاق تمرکز کنید

فرامرز داداشی

فرامرز داداشی :

استان :

سلام
طلاق گرفتین یانه
اگه طلاق نگرفته باشین به عنوان همسر قانونی مشکلی نداره مگرسواستفاده بشه
به عنوان دلیل می‌تونه استفاده کنه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر سو استفاده شده باشد می توانید اقدام نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است با 110 تماس گرفته صورتجلسه شود بعد طرح شکایت شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام.حتی اقرار همسر شما منجر به پیگرد کیفری ایشون نخواهد شد و جرمی محقق نشده که قابلیت تعقیب داشته باشه