مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

سلام بنده یه پاترول مدل 72 خریدم سال 98 تعویض پلاک کردم الان که بعد 3 سال میخوام بفروشم کارشناس گفته شماره شاسی دسکوب هست باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه فروشنده طرح شکایت نمایید یا به راهور مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به فسخ اقدام کنید یا از طریق راهور تعویض قانونی اتاق را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه امکان فسخ بعید است زیرا شما مکلف به بررسی ماشین قبل از خرید بوده اید مگر تحت شرایطی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق مراکز راهنمایی رانندگی مجوز اخذ نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام شما علاوه بر اختیار فسخ قرارداد می توانید از فروشنده شکایت کیفری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مراکز راهنمایی رانندگی مجوز اخذ نمایید البته تحت شرایطی حق فسخ هم متصور است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی پی توانید فسخ نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه تفاوت قیمت و یا اعلان فسخ بدهید البته با رشد قیمت ماشین به ضرر شماست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به پلیس راهور مراجعه نمایید هر چند که شرط فسخ تحت شرایطی متصور می‌باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام ضمن تقدیم دادخواست حقوقی تنها راه این موضوع یا فسخ قولنامه علیه ید ماقبل هستش و یا اینکه با مراجعه به راهنمایی و رانندگی که به آگاهی هم معرفی خواهید شدکه گرچه برای شما مشکلی نخواهد داشت اما سیر مراحل قانونی انجام میشه و پس از معرفی به دادسرا جزای نقدی برای شما لحاظ میشه و در انتها مجوز قانونی صادر خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه شما باید بررسی گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام به پلیس راهور مراجعه نمایید با داشتن شرایطی هم امکان فسخ وجود دارد