مشاوره حقوقی رایگان - شماره شاسی دستکوب و جرم ان

سلام و عرض ادب
بنده دو هفته پیش پاترول مدل 82 به قیمت 300 میلیون را خریداری کردم و جهت تعویض پلاک به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم. کارشناس شماره شاسی خودرو را دستکوب اعلام کرده و معرفی به اگاهی نموده. بنده این ماشین رو بدون ضربه و بدون تعویض خریداری کردم. ولی الان با مراجعه به تعویض پلاک ماشین شماره گزاری نمیشود. ممکن هست بتونم ماشین را پس بدهم؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله بدوا طی اظهارنامه ای فسخ معامله را اعلام و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه ثمن بطرفیت فروشنذه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
جهت ثبت اظهارنامه و دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید فسخ نمایید و ثمن را مسترد نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا اظهارنامه فسخ قرارداد به فروشنده بدهید اگر قرارداد را فسخ نکرد شکایت کیفری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شماره شاسی دست کوب نداریم باید به تایید راهور برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خودرو قابل فسخ میباشد

شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع خودرو و استرداد ثمن معامله را برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح کنید تا توسط کارشناس تمام معایب خودرو و میزان خسارت و عدم امکان شماره گذاری خودرو مشخص گردد

و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله و خسارات را به علت خیار عیب و تدلیس و به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

شما میتوانید معامله را فسخ نکنید و فقط مطالبه خسارت ارش ناشی از خیار عیب را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید خود را پس بدهید می توانیم تامین دلیل و فسخ قرارداد را مطالبه کنید و پول خود را دریافت کنید