مشاوره حقوقی رایگان - گزارش دادن به نهادی که پیگیر جابجایی فاکتور ها شوند

با سلام خدمت وکلای گرامی بگذارید اینطوری سوال خومو مطرح کنم شرکتی یا موسسه ای اقدام به جابه جایی فاکتور و زدن فاکتور به نام شخص یا اشخاصی که فوت شدن یا در مکان فوق وجود ندارن یا بعضا به نام شخصی که فاکتور میشه طرف فوت کرده چند ساله اما ادرس که رو فاکتور نوشته با مکان فوق هماهنگی داره مشخصا شرکتی من در ان فعالیت میکردم ایا نهاد یا سازمانی وجود داره که پیگیر این قضیه بشه یا نه دوما اینکه مامورین توزیع که هم اکنون درانجا فعالیت میکنن مورد پیگرد قرار میگیرن بابت جا به جایی فاکتور که دراکراه واجبار وتهدید ارعاب شرکت مجبور انجامش میشن سوما روی اکثر فاکتور نوشته پیش فاکتور و مالیات هم در فاکتور توی ستون جداگانه روی کالا اعمال میشود واز مشتری دریافت میشه . حال بماند دراکثر مواقع کسی خروجی فاکتور چاپ میکنه فروشندها یا سرپرستهای منطقه یا مدیران فروش درنهایت در بالاترین هرم قدرت شرکت برای فروش بیشتر با هم زد وبند هایی انجام میدن که کلا به دور چشم مشتری بی خبری که به صرف اینکه طرف مشتری شرکته کد اقتصادی وشماره ملیشو دارن و اون بدبخت که خرید ماهانه اش یه میلیون هستش به نامش فاکتور چند ده میلیونی میزنن میبرن به مشتری که عمده فروش تحویل میدن و درنهایت بنده اگه مستنداتی استنادی داشته باشم که این فاکتور ها درهمان تاریخ فاکتور بارگیری شدن وجابه جایی صورت گرفت کالا سر از جای دیگه دراورد ایا ارائه دادن این فاکتور های جابه جا شده مشکلی برای بنده ایجاد میکنه یا نه البته روند جا به جایی فاکتور وکالا هنوز با قدرت در شرکت ادامه داره با تشکر راهنمایی ممنون میشم

پاسخ ها :

جابجایی فاکتور فاکتورسازی فاکتور