مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

سلام
مبلغ 20 میلیون تومان به یکی از دوستان قرض دادیم در مقابل چک به همین مبلغ با تاریخ مشخص گرفتیم...اما موعد چک خالی بود و این فرد تمایل به پرداخت آن را ندارد ... شکایت کردیم ... اعسار زدن ... لطفاراهنمایی کنید تمام دارایی ما همین پول بود

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " اگر اعسار محکوم علیه ثابت شد ، قسمتی از حکم و طلب خود را که احتمالا نقدی خواهد بود با توقیف وجوه نقد و برداشت آن و یا توقیف و فروش سایر اموال محکوم علیه (جز مستثنیات دین) اجرا و استیفا نمائید و ما بقی آن را هم به موجب حکم صادره بطور اقساط ماهیانه دریافت نمائید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر نتوانید مالی از ایشان توقیف کنید محکوم به تقسیط خواهدشد و طی ان پول خود را دریافت خواهید کرد