مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عالی کشور

سلام من چندین بار اعاده دادرسی ماده 474 زدم و حقم هم هست در اصل و شرع نمیدانم چرا اعاده ام برای بررسی مجدد قبول نمیشود و بیع بلا ثمن باطل است و متراژ ندارد ثمن نداده رغم بالاست وخیلی مشکل دارم راهنمایی کنید تورا خدا و حقوقی رای گرفتم تا قطعی از همین شاکی و اقاله دارم ازش وخیلی موارد مثبته دارم ولی متاسفانه اعاده ام رد میشود چکار کنم حقم تضییع شد راهنمایی کنید تورا خدا آبرومندم هرگز ثمنی نداده چطور سه جرم متحمل شوم ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا مدارک شما بررسی نشود نمی توان اطهار نظر کرد تماس بگیرید تا پنل ارسال مدارک برای شما فعال شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعاده رد بشه و حکم نیز اگر به نفع طرف مقابل صادر شده باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد.