مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و نتایج آن

سلام
خانومم از روز اول که خانه پدریشون با اختیار خودشون رفتند از من شکایت ترک انفاق کردند و قاضی ما رو نزد شورای حل اختلاف فرستاد رئیس شورا هم یک متن تو برگه نوشت که مضمونش نفقه خانمم 430تومان می باشد و 16اهم هر ماه باید به حسابش واریز کنم... حالا من بعد از پنج ماه تازه شکایت تمکین از زوجه کردم و خونه گذاشتم و تایید شد و منتظر نظر قاضی درمورد پرونده هستیم...
حالا سوال من اینه: تا زمان نتیجه دادن شکایت تمکین من شاید دیگه یک ماه و بیشتر زمان نیاز باشد اگر تو این مدت نفقه بهش ندم زوجه می تواند با پیگیری حکم شکایت اولیشون (ترک انفاق) حکم جلب منو بگیرن و مشکل کیفری برام درست کنند یا باید دوباره شکایت ترک انفاق بکنند و منتظر نتیجش بمونند؟؟؟
آیا میتوان مبلغ کمتر از 430 تومان که تو شورا مقرر شد و من زیرش امضا کردم بدهم مثلا 150 تومان براش واریز کنم؟؟؟
آیا درصورت شکایت دوباره زوجه درمورد ترک انفاق، من می توانم بدلیل شکایت تمکین و تامین خونه از حقم در دادگاه دفاع کنم؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام زوجه زمانی مستحق دریافت نفقه است که درتمکین زوج باشد به این دلیل اگربتوانید عدم تمکین زوجه رااثبات نمایید درصورت شکایت ترک انفاق تبریه خواهیدشد نظرمن اینه که تا رای ترک انفاق قطعی بشه باید نفقه طبق توافق بپردازید