مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات

با سلام و خسته نباشید. من چند سال پیش مبالغی رو به خانواده همسرم دادم برای اینکه توی یه مغازه شریک باشیم. ولی نیت پدر زنم از این شراکت این بود که زرنگی کرده باشه و مهریه دخترش رو گرفته باشه و همین مساله هم باعت جدایی من و خانومم شد. و من اول شراکت با توجه به اعتمادی که به اونا داشتم ازشون مدرکی نگرفتم که بخوام ازشون شکایت کنم حالا هم نمیدونم قولنامه مغازه به نام کی هستش دقیقا که بخوام ازش شکایت کنم . قولنامه اولیه به اسم پدر زنم بوده ولی احتمال میدم که برای اینکه من نتونم شکایت کنم قولنامه رو به اسم دختر و خانومش زده باشه. من هیچ مدرکی برای پول دادن هام ندارم و فقط میخوام اونا بیان دادگاه و دست روی قرآن بزارن همین.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری است لیکن قابل استرداد است وجوه پرداختی جای نگرانی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل اثبات است میتوانید دادخواست مطالبه وجوه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احتمال موفقیت وجود دارد دادخواست دهید